Párty stan

Party stany BRIMO ochrání vaši zahradní party

Co dělat v situaci, kdy na zahradě pořádáte grilovačku pro své přátele a najednou začne pršet? Déšť přece nemusí znamenat konec posezení na čerstvém vzduchu. Elegantně může tento problém vyřešit párty stan . Pokud tedy nějaký máte k dispozici. V dnešní době již jeho koupě není výrazně finančně náročná a v případě potřeby je rozložen během chvilky. Zachrání tak jakoukoliv venkovní akci, jako jsou například narozeniny, svatby, výročí nebo podobné. Žádný vítr ani déšť tyto události nepřekazí. Snad vyjma hurikánu.

Na co se soustředit při výběru?

Zajímejte se hlavně o vlastnosti, které přímo souvisí s jeho posláním. Ochránit před deštěm a větrem. Základem proto je kvalitní stříška. Měla by být vyrobena z materiálu s vysokou pevností a výbornou odolností proti vodě. Tato vlastnost souvisí se druhem látky a hustotou vlákna. Některé dokonce poskytují ochranu proti UV záření. Nepřehlížejte ani hmotnost, neboť tento údaj přímo souvisí s obtížností složení stanu.

Dalším rozhodujícím faktorem je samotná konstrukce. Většina moderních párty stanů již disponuje speciálními technologiemi, které dělají ze stavby záležitost několika sekund. Tak je tomu u párty stanů Brimo, jejichž snadné rozkládání zaručuje systém zajištění se západkami. Ty můžete v okamžiku odjistit a stan zase složit. Jeho lehká kovová konstrukce je chráněna speciální barvou, která předchází korozi.

Posezení pod stanem vám zpříjemní i kvalitní bočnice. Odvrátí déšť z boku a fungují jako bariéra proti větru. Stačí ji umístit na stranu, ze které zrovna fouká, a okamžitě bude posezení během chladnějšího večera o poznání příjemnější.

A co vítr?

Jaký zázrak vám pomůže při nenadálých poryvech větru? Žádný zázrak nečekejte, ale na tuto možnost se připravte již předem. Důležitým faktorem je znovu samotná konstrukce stanu. Její stabilita záleží na pevnosti použitého materiálu a kvalitě spojů. Stan je také potřeba pevně ukotvit do země několika kotvícími kolíky. Zajistí tak, aby náhodou nepřeletěl k sousedům.

Pokud ale tyto základní způsoby nestačí, tak musíte sáhnout po těžším kalibru. Doslova těžším, jelikož můžete na nohy stanu připevnit zátěžové vaky, jež se většinou plní pískem nebo štěrkem. Ty ke stanu snadno připevníte a můžete se dál nerušeně starat o maso na grilu.

Jakou vybrat velikost?

Ideální velikost stanu záleží na vašich preferencích. Již před koupí musíte vědět, na co se bude používat. Chcete ho pouze pro zastřešení u grilu, neboť ostatní budou schovaní pod pergolou? Pak vám bude nejspíš stačit stan o velikosti 2×2 m. Ale co když pod stanem bude i rozkládací stůl a židle? Co v případě, že ho chcete použít jako prodejní stan na výstavě? Tak rozhodně sáhněte po větší velikosti. Výběr je široký a zavděčí se každému.

Autor příspěvku: Redakce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *