Ložnice

Jak sladit interiér? Naše tipy vám pomohou

Chcete bydlet v bytě nebo v domě, který na vás už při prvním kroku bude působit tak, že bude vše dokonale sladěno? Jestliže ano, podívejte se společně s námi, jak toho docílit. Naše tipy nejsou nijak složité, a když se jich budete držet, očekávejte ideální výsledek.

Držte se jednoho konkrétního stylu

První krok by měl být spojený s tím, že svůj interiér budete ladit do jednoho konkrétního stylu. Každý má rád něco jiného a tak nelze přesně říci, co je to pravé a od čeho dát raději ruce pryč. Když bychom měli nastínit několik konkrétních možností, patří mezi oblíbené možnosti především toto:

  • Rustikální dřevěný styl
  • Moderní lesklý styl
  • Klasický praktický styl

Nakupujte v jednom obchodě, celé sestavy

Druhý náš tip se týká toho, že byst měli svůj nový nábytek nakupovat ideální v jednom konkrétním obchodě. Kdo hledá jeden z možných tipů, může zkusit eshop Nabytokakuchyne.sk. ten nabídne bohatý sortiment, který si můžete pochopitelně objednat z pohodlí vašeho domova. Co byste neměli opomíjet, to je hledání nábytku podle celých sestav. Mnoho výrobců se dnes soustředí na kompletní vybavení jednotlivých místností, díky čemuž bude mít vše jednotný designový styl, jak s ohledem na materiál, tak i barvy, nebo designové provedení.

Držte se podobných barev

Sladění je základ. Primárně je třeba sladit společně jak podlahu, tak nábytek a také barvu stěn. Není to zase až tak složité, jak to zní. Pokud máte světlou podlahu i stěny, zvolte moderní obývací stěny v podobném nádechu. Když si naopak potrpíte na tmavší odstíny, nemělo by v interiéru nic výrazně vyčnívat. Pozor ale na to, aby vše nepůsobilo příliš jednolitě. Světlý nebo tmavý odstín dodržte, ale konkrétní barva by měla být lehce jiná. Díky tomu bude vše velmi dobře ladit a zároveň budete mít jistotu, že podlaha stěny s jednotlivými kusy nábytku nebudou nijak výrazně splývat.

Autor příspěvku: Redakce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *